Porsche şi-a ales furnizorul de cauciucuri pentru Cayenne

Anvelope pe 19 şi pe 20 de inci pentru o maşină teribilă

Porsche şi-a ales furnizorul de cauciucuri pentru Cayenne Porsche şi-a ales furnizorul de cauciucuri pentru Cayenne

Porsche a ales cauciucurile Bridgestone pentru a treia generaţie Cayenne. Anvelopa Dueler H/P Sport a fost dezvoltată în totalitate la Centrul Tehnic European Bridgestone din Roma şi este proiectată atât pentru jante de 19 inch, cât şi pentru cele de 20 inch. Producţia acestor anvelope este efectuată pe platforma Bridgestone din Poznan, Polonia.

Pentru Bridgestone este foarte important că este producător pentru echipările originale Porsche. Cayenne are o istorie de 15 ani şi este unul dintre cele mai importante modele Porsche.

Deşi este un SUV, maşina are sânge sport şi este echipată cu noile anvelope de dimensiuni mixte, care se montează acum pe jante de cel puţin 19 inch. Anvelopele mixte îmbunătăţesc considerabil stabilitatea şi dinamica de conducere în curbe. Anvelopele Bridgestone care vor echipa noul Porsche Cayenne vor avea marcajul N0 pe flancuri.

Christophe De Valroger, Vicepreşedinte, OE Europe a declarat: „Suntem foarte mândri că am fost selectaţi să fim producători principali pentru acest model grandios. Faptul că facem parte din echipa de dezvoltare pentru unul dintre cei mai exigenţi producători auto din întreaga lume reprezintă o recunoaştere deosebită pentru noi. Aceasta este o ilustrare minunată a calităţii produselor Bridgestone, a expertizei noastre în domeniul tehnologiilor de anvelope şi a parteneriatului solid pe care îl avem cu Porsche.”
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.