Porsche Taycan va avea instalată aplicaţia Apple Music din fabrică

Autor: Marius Vișan 22 aug. 2019 Știri auto
Porsche Taycan va avea instalată aplicaţia Apple Music din fabrică

Porsche Taycan va fi prima maşină din lume care va beneficia de integrare cu serviciul de streaming Apple Music, fără a folosi un iPhone pentru funcţionalitatea CarPlay, scrie Go4it.ro.

Aplicaţia de muzică va fi integrată în software-ul maşinii, utilizatorii putând reda muzică de pe serverele Apple direct folosind sistemul de infotainment. Aceasta este o nouă strategie pentru Apple, întrucât de obicei, compania este foarte protectivă cu software-ul său.

Porsche plănuieşte să lege conturile Apple ID şi Taycan ID, pentru a oferi integrare completă cu serviciile Apple. Astfel, cei care au deja un cont de Apple Music, vor putea continua redarea melodiilor preferate direct la bordul maşinii fără să mai parcurgă alţi paşi complicaţi. 

Ca un bonus la cumpărare, Porsche va oferi tuturor celor care cumpără noul Taycan şi şase luni de abonament Apple Music gratuit, cât şi trei ani de internet gratuit la bordul maşinii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide