Porsche Taycan va avea instalată aplicaţia Apple Music din fabrică

Taycan va fi prima maşină din lume care va beneficia de Apple Music, fără a folosi un iPhone

Porsche Taycan va avea instalată aplicaţia Apple Music din fabrică Porsche Taycan va avea instalată aplicaţia Apple Music din fabrică

Porsche Taycan va fi prima maşină din lume care va beneficia de integrare cu serviciul de streaming Apple Music, fără a folosi un iPhone pentru funcţionalitatea CarPlay, scrie Go4it.ro.

Aplicaţia de muzică va fi integrată în software-ul maşinii, utilizatorii putând reda muzică de pe serverele Apple direct folosind sistemul de infotainment. Aceasta este o nouă strategie pentru Apple, întrucât de obicei, compania este foarte protectivă cu software-ul său.

Porsche plănuieşte să lege conturile Apple ID şi Taycan ID, pentru a oferi integrare completă cu serviciile Apple. Astfel, cei care au deja un cont de Apple Music, vor putea continua redarea melodiilor preferate direct la bordul maşinii fără să mai parcurgă alţi paşi complicaţi. 

Ca un bonus la cumpărare, Porsche va oferi tuturor celor care cumpără noul Taycan şi şase luni de abonament Apple Music gratuit, cât şi trei ani de internet gratuit la bordul maşinii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.