Porsche vs Nissan vs Golf pe o autostradă fără limită de viteză. Cine câştigă? VIDEO

Doamnelor, domnilor, faceţi jocurile...

Porsche vs Nissan vs Golf pe o autostradă fără limită de viteză. Cine câştigă? VIDEO Porsche vs Nissan vs Golf pe o autostradă fără limită de viteză. Cine câştigă? VIDEO

Atunci când un Nissan 350Z Procharger se ia la întrecere cu un Porsche 991 GT3 pe Autobahn, e cazul ca toată lumea să se dea la o parte. Asta până când vine un Golf 1 din spate...

Doamnelor, domnilor, faceţi jocurile: Nissan 350Z Procharger vs Porsche 911 (991) GT3, cu Autobahn-ul fără limită de viteză în faţă... cine va câştiga cursa?

Ah, staţi un pic, vine un Golf 1 VR6 Turbo 4Motion din spate... :D

Nu ştim exact câtă putere dezvolta micul iepuraş, dar ştim că le-a dat fum celor din Nissan şi din Porsche, spre deliciul acestora. Asta înseamnă sportivitate! :)

Via VAGaddicted

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.