Porţiuni din autostrada Târgu Mureş-Turda, precum şi ieşirea din Bucureşti a autostrăzii A3, vor fi deschise luna aceasta

Deschiderile de autostrăzi au loc după doi ani în care nu s-a dat în folosinţă niciun kilometru de autostradă

Porţiuni din autostrada Târgu Mureş-Turda, precum şi ieşirea din Bucureşti a autostrăzii A3, vor fi deschise luna aceasta Porţiuni din autostrada Târgu Mureş-Turda, precum şi ieşirea din Bucureşti a autostrăzii A3, vor fi deschise luna aceasta

După doi ani în care nu s-a dat în folosinţă niciun kilometru de autostradă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere plănuieşte deschiderea traficului pe două loturi din autostrada Târgu Mureş – Turda, precum şi a ieşirii din Bucureşti a Autostrăzii A3.

Deschiderea celor două loturi dar şi a nodului provizoriu de la Iernut va avea loc în jurul datei de 11-12 decembrie. Celălalt lot care va fi deschis este ieşirea din Bucureşti a autostrăzii A3 şi are o lungime de 7 kilometri. 

În data de 10 decembrie va avea loc prerecepţia iar dacă totul va decurge bine deschiderea traficului se va face pe 14 decembrie, spun reprezentanţii companiei. Deschiderile de autostrăzi au loc după doi ani în care nu s-a dat în folosinţă niciun kilometru de autostradă, scrie Digi24.ro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.