Portughezii angajează oameni pentru o fabrică de componente auto din România

Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 396 mil. lei (88 mil. euro)...

Portughezii angajează oameni pentru o fabrică de componente auto din România Portughezii angajează oameni pentru o fabrică de componente auto din România

Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 396 mil. lei (88 mil. euro).

Producătorul de componente auto Coindu România, parte a grupului portughez Coindu cu vânzări globale de 289 mil. euro şi 5.200 de angajaţi anul trecut, are disponibile în prezent 120 de locuri de muncă în fabrica de tapiserii din zona liberă Curtici-Arad.

Joburile sunt pentru confecţioneri-asamblori articole din textile (50) şi pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor (70), potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad. Compania a ajuns luna trecută la 2.100 de angajaţi în Curtici, potrivit unor declaraţii anterioare ale reprezen­tanţilor Coindu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.