Portughezii de la Coindu caută 100 de oameni pentru fabrica lor de tapiserii auto

Coindu a încheiat anul 2017 cu un număr mediu de 1.847 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Portughezii de la Coindu caută 100 de oameni pentru fabrica lor de tapiserii auto Portughezii de la Coindu caută 100 de oameni pentru fabrica lor de tapiserii auto

Producătorul de componente au­to Coindu România, parte a grupului por­tughez Coindu, parte a grupului portughez Coindu cu vânzări globale de 289 mil. euro şi 5.200 de angajaţi, are dispo­­nibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru fabrica de tapiserii auto din zona liberă Curtici-Arad, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocu­parea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.

Compania caută 50 de confec­ţioneri-asamblori articole din textile şi 50 de muncitori necalificaţi în industria con­fecţiilor. Coindu a încheiat anul 2017 cu un număr mediu de 1.847 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Sursa: ZF.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.