Posesorii de Fiat îşi pot cumpăra un pachet cu toate piesele necesare unei revizii

Autor: Iulian Dnistran 22 apr. 2013 Știri auto
Posesorii de Fiat îşi pot cumpăra un pachet cu toate piesele necesare unei revizii

Combo-Pack este realizat în funcţie de modelul şi de tipul de motorizare al autovehiculului dumneavoastră Fiat şi vine astfel în întâmpinarea tuturor nevoilor clientului, asigurând un set de  beneficii majore, printre care:

  • Economie de bani – Pachetul a fost construit în aşa fel încât să coste mai puţin decât suma preţurilor pieselor componente, dacă acestea ar fi achiziţionate individual
  • Economie de timp – Toate piesele de care clientul are nevoie sunt puse într-o singură cutie. Clientul este astfel scutit de alergătura verificării disponibilităţii acestora la diverşi furnizori
  • Siguranţa calităţii – Pachetul Combo-Pack este realizat de specialiştii AutoItalia care pe baza expertizei şi experienţei în domeniu au stabilit şi înglobat în pachet toate piesele necesare plus toată documentaţia de care clientul are nevoie să îşi poate efectua singur revizia. Astfel, clientul nu mai trebuie să se informeze în prealabil care sunt piesele şi operaţiile specifice pentru motorizarea şi modelul pe care îl deţine.

Echipa After Sales AutoItalia este în permanenţă în căutare de soluţii pentru toţi clienţii mărcilor din portofoliu, iar lansarea acestui nou produs, Combo-Pack, demonstrează încă o dată grija AutoItalia pentru păstrarea nealterată pe termen cât mai lung a valorii de prim montaj a autovehiculului.

Combo- Pack conţine:

  • Piese de origine (cu respectarea recomandărilor din planşa de bord a autovehiculului respectiv: filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil)
  • Ulei Selenia (cu respectarea  Normei Tehnice Contractuale a constructorului Fiat)
  • Documentaţie tehnică pentru realizarea operaţiei în sistemul „do it yourself”
  • Mănuşi
  • Pâlnie pentru schimbul de ulei  

Deoarece economia de bani este unul dintre cele 3 beneficii majore pe care acest nou produs le garantează, preţurile recomandate pentru acest pachet încep de la 198 lei + TVA. Combo–Pack va fi disponibil în magazinele de piese auto partenere Fiat, în unităţile service autorizate şi online pe www.fiatshop.ro si www.autoitalia.ro.

Totodată, clientul poate să profite de modularitatea pachetului şi să-şi creeze propriul Combo-Pack în funcţie de nevoile sale (de exemplu, pachet doar pentru schimbul de ulei).

Clienţii care aleg să monteze Combo-Pack în reţeaua de service-uri autorizate Fiat vor beneficia de tarife de manoperă speciale fixe.

Lista  dealerilor care oferă tarife speciale de manoperă şi costul efectiv al manoperei pentru fiecare pachet în parte. precum şi detalii complete legate de acest nou produs se pot obţine accesând linkul următor: http://www.autoitalia.ro/news/pachete-revizie

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide