Posesorii de Volkswagen şi Audi au acum la dispoziţie aplicaţia Midocar Mobile

Mărcile Volkswagen şi Audi sunt reprezentate în aplicatiile mobile din Romania pentru prima oară. Dealerul auto MIDOCAR îşi lansează aplicaţia mobilă care facilitează comunicarea între companie şi clienţi. Aplicaţia este disponibilă în Appstore pentru telefoanele cu iOS şi în Google Play pentru terminalele cu Android OS.

Posesorii de Volkswagen şi Audi au acum la dispoziţie aplicaţia Midocar Mobile Posesorii de Volkswagen şi Audi au acum la dispoziţie aplicaţia Midocar Mobile

Contactarea consilierilor, programările în service şi vizualizarea ofertelor sunt acum mai aproape ca niciodată pentru posesorii de Volkswagen şi Audi din România. După optimizarea tuturor website-urilor pentru afişarea corectă pe dispozitivele mobile, dezvoltarea aplicaţiei MIDOCAR App este următorul pas pe care dealer-ul l-a urmat pentru a fi aproape de clienţi în mediile pe care aceştia le utilizează cel mai des.

Printre utilităţile aplicaţiei se numără:

·         lista de servicii complete oferite de MIDOCAR, alături de formular de programare pentru fiecare dintre acestea (tinichigerie, vopsitorie, ITP, depozitare roţi, tractare, spălătorie etc.);

·         formular de înscriere la test-drive;

·         stoc actualizat 24/7 cu maşinile care beneficiază de livrare imediată;

·         informaţii despre cele mai noi modele şi variante de echipare Volkswagen şi Audi;

·         mesaje push - serviciu de notificare despre ofertele şi promoţiile MIDOCAR.

MIDOCAR App conţine şi un dicţionar explicativ al martorilor din bord, conectat la formularul de contact service. Astfel, şoferii vor avea în permanenţă un asistent personal alături, la o atingere distanţă.

Aplicaţia este completată de acces rapid la reţelele sociale şi la blogul MIDOCAR.

Începând din toamnă, aplicaţia mobilă va fi completată de noi module. Utilizatorii aplicaţiei îşi vor putea un crea cont personal în care să stocheze informaţii despre starea autoturismului, asemănător unui carnet de service. Printre utilităţile care vor fi implementate se numără:

-          calendar schimb de ulei şi filtre;

-          stocare kilometri parcurşi;

-          auto-generarea de cupoane şi vouchere de reducere la cumularea unui număr de vizite în service;

-          notificări pentru programări la revizii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.