Povestea incredibilă a unui tânăr posesor de Ferrari* [VIDEO]

În cazul în care credeai că a deţine un Ferrari în facultate este simplu... ei bine, clipul acesta se află aici pentru a-ţi spune... adevărul.

Povestea incredibilă a unui tânăr posesor de Ferrari* [VIDEO] Povestea incredibilă a unui tânăr posesor de Ferrari* [VIDEO]

OK, te aşteaptă aproape cinci minute de pamflet tipic american, în care protagonistul - un pretins tânăr (de bani gata) posesor de Ferrari - povesteşte viaţa alături de un Ferrari F458. Iată câteva citate-tip din Damien Stonebrook, eroul nostru cu Ferrari.

„Chiar şi cariera mea de DJ a început să prindă contur, fapt care m-a determinat să renunţ pentru un semestru la Facultatea de Business la care studiez”.

„Prima maşină a fost un M3 Convertible, pe care l-am primit cadou la aniversarea de 16 ani. Din păcate, a fost făcut praf câteva luni mai încolo, într-o întrecere, dar am ştiut că următoarea maşină trebuie să fie ceva mai sus decât atât - mai multă putere şi manevrabilitate mai bună.”

„Tipul din echipa de polo, care de fiecare data încearcă să mă surclaseze, şi-a luat un Porsche nou, aşa că am ştiut că indiferent ce aş primi, trebuie să fie mai bun decât acea maşină. Am făcut căutări pe Wikipedia şi aşa am ajuns să am asta.”

Nu-ţi stricăm vizionarea prin a-ţi spune toate replicile. Ceea ce ne macină acum este întrebarea: oare cât este adevărat din ce se spune în acest pamflet? În cazul în care ştii mai multe, aşteptăm comentariul tău în rubrica de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.