Povestea primei generaţii BMW Seria 6: E24. VIDEO

BMW ne serveşte o porţie delicioasă din istoria unui model care şi-a adus serios aportul la filosofia de inovare dezvoltată în timp de constructorul bavarez: BMW Seria 6, nume de cod E24.

Povestea primei generaţii BMW Seria 6: E24. VIDEO Povestea primei generaţii BMW Seria 6: E24. VIDEO

Prima generaţie BMW Seria 6 (E24) s-a recomandat drept un succesor pentru 3.0 CS şi 3.0 CSi (E9) la lansarea oficială din august 1976. Modelul de lux creat de bavarezi a ajuns să fie extrem de apreciat de critici şi pasionaţi, datorită unor lucruri mai puţin cunoscute pe care dezvoltatorii primei generaţii BMW Seria 6 le dezvăluie în materialul video de mai jos.

De acum încolo când mai admiraţi un Seria 6 nou-nouţ prin trafic, veţi avea o idee clară de la ce model a pornit totul şi care erau resursele tehnice ale BMW acum 38 de ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.