Poveşti de la bordul lui Mercedes-Benz Actros, disponibile pe platforma online RoadStars

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

RoadStars este o platformă online interactivă, lansată de Mercedes-Benz Trucks, dedicată transportatorilor, şoferilor şi celor pasionaţi de camioane. 

RoadStars România a continuat şi în 2019 seria interviurilor cu şoferi profesionişti, avându-i protagonişti pe Leo Vodnicear, Daniel El Rayo şi Graţian Bârsan.

Cei trei traversează Europa în lung şi în lat la bordul Mercedes-Benz Actros. Deşi parcursul lor ca soferi profesionişti diferă, cei trei sunt de acord cu privire la un aspect esenţial: camionul este cel mai important în această meserie, pentru că de multe ori devine a doua casă a şoferilor profesionişti.

Pasiunea pentru condus reprezintă încă un aspect important ajutându-i pe aceştia să exceleze în această meserie solicitantă, motivându-i să pună bazele propriilor afaceri, cum este cazul lui Silviu Sandor, un şofer de camion cu experienţă de peste 20 de ani.

Fie că sunt şoferi, transportatori, antreprenori sau fani ai camioanelor, pe RoadStars fiecare găseşte exact informaţia de care are nevoie. Interfaţa dinamică, conţinutul video, articolele exclusive şi funcţiile social media sunt invitaţia de a deveni membru al platformei. Disponibilă în 19 limbi naţionale, platforma RoadStars, lansată în România în 2016, oferă utilizatorilor posibilitatea de a intra într-o comunitate activă, unde fiecare poate comenta, încărca imagini, discuta sau împărtăşi conţinut.Comentarii
Inchide