Poza lunii: aşa arată un Rolls Royce prins de inundaţii

Vă mai amintiţi uraganul Sandy, care a distrus nişte zeci de maşini în SUA recent? Ei bine, ce spuneţi de acest Rolls Royce Ghost, prins în inundaţiile din Indonezia acum o săptămână?

Poza lunii: aşa arată un Rolls Royce prins de inundaţii Poza lunii: aşa arată un Rolls Royce prins de inundaţii

Situaţia de faţă e un exemplu bun pentru dictonul ”oricâţi bani ai avea, nu ai ce face în faţa furiei naturii”. Doar priviţi acest luxos Rolls Royce Ghost, care a fost prins de inundaţiile care au lovit Jakarta, capitala Indoneziei, săptămâna trecută.

Vorbim de o maşină de lux având un motor V12 pe benzină ai cărui 560 de cai putere ticsiţi de electronică au fost pur şi simplu înecaţi de apa care a depăşit nivelul jantelor de 20 inci.

Nu vrem să ne gândim la stricăciunile cauzate interiorului garnisit cu materiale foarte scumpe, dar, privind apa care e scoasă de pasagerul din spate, ne putem imagina că maşina urmează să sufere intervenţii de reparaţie extrem de costisitoare.

Avem, totuşi, o nelămurire: dat fiind caracterul luxos al maşinii, de unde a făcut rost cel din maşină de acel recipient din plastic? Sau... o fi dotare opţională pentru Rolls-urile comercializate în Indonezia?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.