Poze impresionante cu asamblarea podului de la Bogata de pe Autostrada Transilvania - FOTO-VIDEO

Imagini impresionante surprinse din dronă de către pasionaţii de infrastructură.

Poze impresionante cu asamblarea podului de la Bogata de pe Autostrada Transilvania - FOTO-VIDEO Poze impresionante cu asamblarea podului de la Bogata de pe Autostrada Transilvania - FOTO-VIDEO

Asociaţia Pro Infrastructura ne ţine la curent cu starea şantierelor autostrăzilor din România. Cele mai recente veşti vin în legătură cu cei 17,9 kilometri dintre Iernut şi Cheţani ai Autostrăzii Transilvania. Constructorul unui lot din Autostrada Transilvania a trecut Mureşul, asamblând podul de la Bogada. 

„Rareori vedem un progres foarte bun pe şantierele de autostrăzi din România. Am ajuns atât de rău încât ne surprinde normalitatea. Este cazul lotului Iernut-Cheţani executat de asocierea Astaldi-Max Boegl. Aveţi filmarea completă din dronă de miercurea trecută aici: https://youtu.be/-LbHsGPX-S0 şi comparaţia cu vizita din 31 mai pe acest link: https://youtu.be/fr0fb5MXans. Stadiul fizic se apropie de 70%, iar avansul din ultimele 54 de zile este semnificativ. Din păcate, în ciuda mobilizării exemplare, tronsonul de 17,9 km are şanse minime să fie deschis circulaţiei în decembrie 2019. Punctele critice de la Bogata (pod care traversează Mureşul de două ori) şi Iernut (nod rutier ce include pasajul peste autostradă şi calea ferată) sunt greu de finalizat în timp util. Realist vorbind, inaugurarea noii secţiuni din A3 va fi în primăvara anului viitor”, este masajul postării celor de la Asociaţia Pro Infrastructura.

Mai jos găsiţi o comparaţie între filmarea din luna mai şi o altă filmare din luna iulie.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.