Poze oficiale cu VW Tiguan facelift

Înainte cu o lună de prezentatrea mondială la Salonul Auto de la Geneva 2011, primele poze oficiale cu VW Tiguan facelift au "scăpat" în mod miraculos pe internet.

Poze oficiale cu VW Tiguan facelift Poze oficiale cu VW Tiguan facelift

Prima poză cu VW Tiguan facelift a "răsuflat" pe internet ( Autopareri.com ), fiind vorba mai exact de o poză banner cu modelul german rezivuit. După cum era de aşteptat, modelul preia noua imagine de marcă VW. Mai multe detalii despre VW Tiguan facelift vor fi disponibile în preajma Salonului Auto de la Geneva 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.