Poze reale sau photoshop cu Skoda Rapid Combi, rivalul lui Logan MCV?

Din nou, internauţii vigilenţi au descoperit în configuratorul celor de la Skoda imagini ce par să ne arate varianta break a familistei Skoda Rapid. Ce spuneţi, sunt poze reale sau doar randări computerizate?

Poze reale sau photoshop cu Skoda Rapid Combi, rivalul lui Logan MCV? Poze reale sau photoshop cu Skoda Rapid Combi, rivalul lui Logan MCV?

Cu câteva luni înaintea lansării oficiale a versiunii de top Skoda Octavia RS au apărut imagini premergătoare chiar în configuratorul celor de la Skoda, pozele fiind imediat ”confiscate” de internauţi şi puse la dispoziţia marelui public.

Se pare că situaţia se repetă acum cu versiunea break a familistei compacte Skoda Rapid, cei de la Auto Forum afirmând că acestea sunt imagini reale ale viitorului Rapid Combi (sau Rapid Spaceback, după alte surse).

Pe net, însă, mai circulă şi alte imagini ale acestei versiuni, asupra cărora planează multe semne de întrebare privind veridicitatea lor - se pare, totuşi, că vorbim de retuşări pe calculator, lucru evidenţiat de linia geamurilor.

În ambele cazuri rămânem reticenţi, dar e clar că nu va mai trece mult timp până când Skoda va da publicităţii informaţiile oficiale despre noul Rapid Combi, premiera mondială a acestei versiuni urmând a avea loc la Salonul Auto Frankfurt 2013.

Voi ce credeţi:

VA AVEA SKODA RAPID COMBI MAI MULT SUCCES DECÂT DACIA LOGAN MCV?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.