Poze spion: Chevrolet Captiva facelift

Încă nu ştim dacă va veni la Salonul Auto Paris 2010, dar ştim că faceliftul lui Chevrolet Captiva transformă foarte mult aspectul SUV-ului coreean.

Poze spion: Chevrolet Captiva facelift Poze spion: Chevrolet Captiva facelift

Despre Chevrolet Captiva nu putem spune că e un SUV care să îţi atragă prea mult atenţia sau care are un comportament extraordinar sau un consum nemaipomenit de mic. Este o maşină corectă din cam toate punctele de vedere, o propunere de luat în calcul de către familişti.

Totuşi, au trecut deja 4 ani de când maşina a fost lansată pe piaţă, aşa încât, conform legilor nescrise din domeniul auto, este cazul unui facelift. Iar fotografii spion de la secretnewcars.com au surprins noua versiune a lui Captiva, fără nici un camuflaj.

Dacă până acum puteam spune despre Captiva că nu se jenează să fie declarată relativ banală, versiunea facelift aduce o schimbare foarte mare - vezi pozele spion. Partea frontală este radical schimbată, devenind chiar agresivă faţă de ce eram obişnuiţi până acum.

Farurile mari şi rotunjite sunt acum înguste, lungi şi au o "privire" tăioasă, amintind prin formă de recentul concept Chevrolet Aveo RS. Grila este şi ea modificată, fiind de dimensiuni mai mici, dar acum este cromată. Pe modelele surprinse de fotografi nu apărea sigla Chevrolet, ci un spaţiu de forma unui cerc.

În partea inferioară, Captiva facelift primeşte un spoiler cu fante de aerisire generoase şi cu o profilare de asemenea agresivă. Per total, aspectul părţii frontale respiră atât agresivitate, cât şi masivitate. Spatele, însă, rămâne aproape neschimbat, recurgându-se doar la o subtilă modificare de aspect a blocurilor optice.

Maşina pare pregătită pentru producţia de serie, astfel încât nu ar fi de mirare dacă premiera mondială a lui Chevrolet Captiva facelift ar avea loc la Salonul Auto Paris 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.