Hot  Poze spion cu noul BMW Seria 3 complet necamuflat!

Doamnelor şi domnilor, iată primele poze reale cu noul BMW Seria 3, surprins necamuflat! Deşi calitatea imaginilor e destul de slabă, se poate observa suficient de bine cum arată noul Seria 3. Vă place?

Poze spion cu noul BMW Seria 3 complet necamuflat! Poze spion cu noul BMW Seria 3 complet necamuflat!

Pe forumul F30post.com au apărut primele imagini cu noul BMW Seria 3 complet necamuflat, surprinse în timpul unei şedinţe foto din Spania. Ceea ce este o cofirmare a faptului că noua generaţie Seria 3 va fi prezentată în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2011.

Deşi imaginile sunt la o rezoluţie destul de mică, se observă suficient de bine liniile generale de design, câteva detalii importante şi proporţiile maşinii - care va purta numele de cod intern F30. În imaginile de pe forumul F30post.com apare versiunea sedan a lui Seria 3, cea mai aşteptată de către fani.

De la primul contact vizual ai o puternică impresie că maşina este un BMW Seria 5 intrat la apă, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul altor generaţii BMW Seria 3. Faţă de actuala generaţie, noul Seria 3 aduce un plus important la capitolul sobrietate, decuparea farurilor amintind oarecum de noul BMW Seria 1.

Profilul noului Seria 3 rămâne fidel sportivităţii, maşina având o capotă lungă şi o alură încordată, cu o muchie mediană proeminentă şi care îi conferă un dinamism aparte. Spatele mizează şi el mai mult pe eleganţă, per total maşina putând fi identificată din orice unghi drept un BMW veritabil.

Voi ce credeţi:

SE VA IMPUNE NOUL BMW SERIA 3 ÎN FAŢA LUI AUDI A4 ŞI MERCEDES-BENZ C-CLASS?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.