Poze spion cu Opel Astra GTC apărute pe facebook

Iată noul Opel Astra GTC complet dezvelit de orice camuflaj. Fotografia a apărut chiar pe contul de pe facebook dedicat mărcii Opel, fiind surprinsă într-o locaţie destinată, se pare, operaţiunilor de training pentru vânzări şi service.

Poze spion cu Opel Astra GTC apărute pe facebook Poze spion cu Opel Astra GTC apărute pe facebook

Hatchback-ul în 3 uşi Opel Astra GTC va fi cea de-a treia versiune de caroserie disponibilă pentru noul Opel Astra, după cea în 5 uşi şi breakul Astra Sports Tourer, iar premiera sa mondială va avea loc la Salonul Auto Frankfurt 2011, în toamnă.

Până acum nu am avut ocazia să vedem cum arată Astra GTC decât în schiţe sau poze spion cu maşina camuflată. Acum, însă, graţie unui user de pe facebook, avem prima imagine cu Opel Astra GTC complet dezvelit, maşina fiind surprinsă din unghiul care contează cel mai mult, din spate.

Deloc surprinzător, forma caroseriei în partea dorsală urmează cu fidelitate liniile pe care le-am văzut pe conceptul premergător Opel GTC Paris, geamul lateral spate fiind puternic curbat, muchia care porneşte de la mânerul portierei fiind proeminentă, în timp ce stopurile sunt la fel de fluide ca la versiunea în 5 uşi.

În momentul în care va ajunge pe piaţă, Opel Astra GTC va intra în concurenţă directă cu Volkswagen Scirocco, dar şi cu Renault Megane Coupe sau Honda Civic Type-S. Se pare că versiunea de top va fi Astra GTC OPC, care va oferi un motor de circa 300 CP, ceea ce va însemna un concurent de temut pentru Focus RS, Megane RS sau VW Scirocco R.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.