Poze spion cu Toyota Avensis facelift

Salonul Auto Frankfurt 2011 va aduce cu sine şi un facelift aplicat berlinei japoneze de clasă medie Toyota Avensis, care a fost surprinsă fără camuflaj de către olandezii de la Auto Week.

Poze spion cu Toyota Avensis facelift Poze spion cu Toyota Avensis facelift

După trei ani de când a fost lansată pe piaţa europeană, Toyota Avensis urmează să primească uin facelift cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2011. Pentru moment, însă, olandezii de la Auto Week sunt primii care au spionat Avensis facelift - VEZI AICI IMAGINILE.

Din câte ne putem da seama, partea frontală este destul de serios modificată, noul Avensis aliniindu-se imaginii de marcă împrospătate, pe care am văzut-o cu ocazia lansarii noii citadine Toyota Yaris. Farurile sunt redesenate, în partea inferioară având o curbură interesantăm, iar grila radiatorului degajă mai multă sobrietate şi eleganţă.

Spoilerul are un design mai agresiv, fanta inferioară fiind mult mai mare, iar locaşurile proiectoarelor de ceaţă au fost redesenate. Per total, putem spune că Avensis facelift are o parte frontală mai elaborată, care o duce în zona mărcii premium Lexus.

Pentru moment, alte modificări estetice şi tehnice nu ştim dacă i-au fost aduse lui Avensis facelift, dar vom afla toate aceste lucruri în preajma salonului auto german.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.