Poze spion - Nissan Skyline GTR

Primele imagini cu bolidul japonez, filmat de camera web instalată la intrarea celebrului circuit german.

Poze spion - Nissan Skyline GTR Poze spion - Nissan Skyline GTR

Nissan Skyline este deja un simbol al maşinilor sport japoneze - anul acesta a celebrat 50 de ani de existenţă, iar la Tokyo a fost arătată publicului noua generaţie (mai multe aici)

După cum era de aşteptat, va exista şi o variantă supersportivă a acestui coupe, noul GT-R aflându-se încă în teste. Acesta a fost surprins pe circuitul de la Nurburgring, de către un webcam montat la intrarea acestuia. Deşi modelul era camuflat, se pare că nu mai are mult până la intrarea în producţia de serie. Versiunea GT-R a strâns foarte mulţi fani pe parcursul ultimilor ani, iar noul model este aşteptat cu mare entuziasm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.