Premele teste cu Mini Countryman WRC

Testele cu Mini Countryman WRC au început şi arată promiţător. Se anuntă o batălie crâncenă între noul intrat şi liderii momentului.

După cum v-am anunţat deja, un prim pilot pentru Mini Countryman WRC este Kris Meeke. Maşina este echipată cu un turbo propulsor de 1,6 litri, evident de provenienţă BMW Motorsport, cuplat la o transmisie integrală. Motorul de 1,6 litri îndeplineşte specificaţiile categoriei în care va evolua creaţia celor de la Mini şi Prodrive.

Testele au fost surprinse în Portugalia. Fără prea mult comentarii vă invităm să urmăriţi cele trei clipuri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.