PREMIERĂ: aşa arată B-Max, Fordul care se va construi la Craiova!

Ford B-Max va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012.

PREMIERĂ: aşa arată B-Max, Fordul care se va construi la Craiova! PREMIERĂ: aşa arată B-Max, Fordul care se va construi la Craiova!

Noul Ford B-MAX, un monovolum compact, va fi principalul punct de atracţie al Salonului Auto de la Geneva din martie 2012. Alan Mulally, Preşedinte şi CEO Ford, se va afla la Geneva pentru a lansa noul Ford B-MAX, care promite să impună noi standarde prin design şi cele mai bune dotări din clasa sa. Revenirea acestuia la Geneva, în versiunea finală de serie, are loc la numai un an de la dezvăluirea conceptului în cadrul aceluiaşi Salon.

"B-MAX combină un design incitant şi inovator cu dotări care înainte, puteau fi găsite numai în clasele superioare de masini", a afirmat Stephen Odell, preşedinte şi CEO, Ford Europa. "Este o maşină complet nouă care răspunde nevoilor unui număr tot mai mare de clienţi care îşi doresc mult mai mult de la o maşină din clasa mică."

Noul motor Ford EcoBoost de 1 litru, deopotrivă puternic şi eficient, va fi disponibil pe B-MAX, împreună cu motoarele diesel Duratorq TDCi. Ford B-MAX va ajunge pe piaţa din Europa în lunile urmatoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.