Premieră: Autostrada A3 filmată din dronă. Viaductul Suplacu de Barcău este impresionant. VIDEO

Proinfrastructura.ro a postat un clip video realizat cu o dronă

Premieră: Autostrada A3 filmată din dronă. Viaductul Suplacu de Barcău este impresionant. VIDEO Premieră: Autostrada A3 filmată din dronă. Viaductul Suplacu de Barcău este impresionant. VIDEO

 


Proinfrastructura.ro a postat un clip video realizat cu o dronă, prin intermediul căruia putem vedea în ce stadiu se află lucrările pe Autostrada A3, între Suplacu de Barcău şi Borş (vechiul lot Bechtel).

Filmarile prezintă mai multe puncte de interes aflate în zona localităţilor Dolea, Marginea, Chiribis, Salard.

Pe lângă zonele unde sunt organizate şantierele mai putem vedea şi viaductul Suplacu de Barcău, acesta fiind cel mai lung viaduct din sud-estul Europei.

Autostrada A3 Suplacu de Barcău-Borş

Viaductul Suplacu de Barcău 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.