PREMIERĂ: Drift "criminal" la 305 km/oră cu Nissan GT-R de 1380 de cai-putere - VIDEO

Dacă până acum se mândreau cu cea mai înaltă clădire şi ţara cu cea mai luxoasă flotă de maşini de Poliţie ...

PREMIERĂ: Drift "criminal" la 305 km/oră cu Nissan GT-R de 1380 de cai-putere - VIDEO PREMIERĂ: Drift "criminal" la 305 km/oră cu Nissan GT-R de 1380 de cai-putere - VIDEO

 


Dacă până acum se mândreau cu cea mai înaltă clădire, cel mai mare mall şi ţara cu cea mai luxoasă flotă de maşini de Poliţie, Dubaiul mai atinge încă un record: primul drift efectuat la viteza de 305 km/oră, conform Digi24.ro.

Fabulosul drift a fost efectuat pe o pistă a unui aeroport de un pilot profesionist, campion la drifturi, la volanul unui Nissan GT-R cu 1380 de cai putere. 

Până acum recordul pentru un astfel de drift era deţinut de un polonez, record înregistrat la volanul unei Toyota GT86, iar viteza la care fusese efectuat derapajul controlat era de 218 km/oră. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.