Premieră în România. Benzinăria în care motorina se vinde la cel mai mic preţ din ţară. VIDEO

Pentru prima dată în ultimii şase ani, în România, preţul motorinei a coborât sub preţul ...

Premieră în România. Benzinăria în care motorina se vinde la cel mai mic preţ din ţară. VIDEO Premieră în România. Benzinăria în care motorina se vinde la cel mai mic preţ din ţară. VIDEO

 

 

Pentru prima dată în ultimii şase ani, în România, preţul motorinei a coborât sub preţul de patru lei pe un litru, informează Digi24.ro. Singura benzinărie din ţară care a decis să vând motorină sub preţul pieţei se află Odorheiul Secuiesc, ieftinirea atrăgând cu sine şi un număr mare de şoferi dornici să facă economii. Unii nu s-au mulţumit să-şi umple doar rezervoarele, şi au venit cu bidoane pentru a profita cât mai mult de reducere. În restul ţării însă preţurile de la benzinătii rămân ridicate.

Potrivit statisticilor, în România, preţul benzinei fără taxe este printre cele mai mari din Europa, deşi ţara noastră este printre puţinele ţări care produce şi rafinează ţiţei. Doar Spania şi Bulgaria au preţuri fără taxe mai mari decât România, iar Cehia şi Polonia beneficiază de benzină fără taxe ce mai ieftină.Potrivit celor de la Digi24, lista preţurilor la benzină, fără taxe, în Europa, este următoarea:

  1. Bulgaria - 0,50 euro pe litru;
  2. Spania: 0,44 euro pe litru;
  3. România - 0,43 euro pe litru;
  4. Ungaria - 0,40 euro pe litru;
  5. Franta: 0,40 euro pe litru;
  6. Germania - 0,39 euro pe litru;
  7. Austria - 0,38 euro pe litru;
  8. Belgia - 0,37 euro pe litru;
  9. Cehia - 0,37 euro pe litru;
  10. Polonia - 0,35 euro pe litru.


 

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.