Premieră Renault Kangoo în România

Realizat pe platforma de segment C, comună cu Scenic, noul Kangoo revoluţioneaza standardele categoriei din punct de vedere al confortului şi al sigurantei, cu atribute demne de un monovolum. Acum şi în România de la 9500 de euro.

Premieră Renault Kangoo în România Premieră Renault Kangoo în România
Modelul lansat in Romania s-a realizat cu obiective precise: adaptabilitate totală la exigenţele tuturor intreprinzătorilor şi ridicarea stachetei acestui segment de autovehicule. Poziţia la volan caracteristică monovolumelor şi maneta schimbătorului de viteze poziţionată pe planşa de bord reprezintă doar detalii despre ergonomia şi confortul noului Kangoo: acum în gama modelului sunt disponibile, standard sau opţional, echipamente ca farurile cu aprindere automată, asistenţă la parcare sau senzorii de ploaie, care contribuie la obţinerea unui confort dinamic unic în segment

Creşterea cu 18 centimetri a lungimii caroseriei se reflectă integral în suplimentul de spaţiu creat în interior. Portbagajul de 660 litri, în configuraţia cu cinci locuri a variantei pentru persoane, poate fi extins până la 2,8 metri cubi iar pasagerii au mai mult spaţiu la dispoziţie. Versiunea de marfă, Express, a beneficiat de o creştere a capacităţii de încărcare de la cei 3 metri cubi ai primei generaţii la 3,50 metri cubi. Spaţiul interior lărgit permite acum şi încărcarea unui europalet.

Toate versiunile beneficiază de discuri de frână la toate roţile şi jante de 15 inch, frânele fiind proiectate astfel încât să asigure oprirea în 39 de metri chiar şi după zece frânări consecutive de la 100 km/h la 0 km/h. Kangoo şi Kangoo Express formează noua gamă lansată în Romania, al carei preţ de pornire este de 9500 euro fara TVA şi 11305 euro cu TVA. Ambele versiuni dispun de câte două variante de echipare: Authentique şi Expression pentru Kangoo; Generic şi Confort pentru Kangoo Express. În prezent, gama este articulată pe motorizarile 1,5 dCi, disponibile cu 70, 85 si 105 cai-putere, oferta fiind construita pe valori solide: fiabilitate, economie şi respect pentru mediul înconjurător.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.