Premieră: România are o echipă la F1 in Schools - VIDEO

Româna va fi reprezentată de o echipă la F1 in Schools.

Premieră: România are o echipă la F1 in Schools - VIDEO Premieră: România are o echipă la F1 in Schools - VIDEO

Competiţia F1 in Schools are loc anul acesta în Singapore. Vestea bună e că şi Româna va fi reprezentată de o echipă.

Ţara noastră va avea o echipă formată din 5 elevi din Bucureşti, care va concurează sub numele de Malaxa. F1 in schools este o competiţie internaţională destinată elevilor între 9 şi 19 ani, care trebuie să construiască maşini de tip F1 în miniatură. 

Renault România susţine echipa Malaxa în pregătirea pentru etapa finală a competiţiei internaţionale F1 in schools. Provocarea principală a echipei a fost proiectarea şi construirea unui model de maşină în miniatură cât mai performant, care să poată atinge o viteză de 100 km/h cu ajutorul designului aerodinamic şi a sistemului de propulsie cu aer comprimat. Modelul în miniatură de tip F1 este construit din spumă poliuretanică şi este proiectat pe o scară de 1/20.

Toate echipele vor primi un punctaj pentru viteza de reacţie în momentul lansării prototipului în cursă, pentru performanţa în proba de viteză, pentru strategia de marketing, pentru grafică, pentru planul financiar şi strategia de atragere a sponsorilor. 

Ultima etapă a ediţiei din acest an a competiţia F1 in Schools se desfăşoară la Singapore, în perioada 9 - 14 septembrie. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.