Premieră: toţi poliţiştii rutieri ai unui oraş din România au fost arestaţi pentru luare de mită

Cei şapte agenţi de Poliţie din Reghin suspectaţi că primeau mită pentru a nu sancţiona şoferii pe care îi prindeau cu abateri au fost arestaţi, joi, pe 30 de zile, de Tribunalul Mureş, transmite corespondentul MEDIFAX.

Premieră: toţi poliţiştii rutieri ai unui oraş din România au fost arestaţi pentru luare de mită Premieră: toţi poliţiştii rutieri ai unui oraş din România au fost arestaţi pentru luare de mită

 


Cei şapte agenţi de Poliţie din Reghin suspectaţi că primeau mită pentru a nu sancţiona şoferii pe care îi prindeau cu abateri au fost arestaţi, joi, pe 30 de zile, de Tribunalul Mureş, transmite corespondentul MEDIFAX.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Mureş, Sonia Deaconescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Tribunalul Mureş a dispus arestarea preventivă pe 30 de zile a celor şapte agenţi de la Poliţia Rutieră Reghin, acuzaţi de luare de mită în formă continuată, abuz în serviciu şi fals intelectual.

“Tribunalul Mureş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tuturor celor şapte agenţi de la Poliţia Rutieră Reghin reţinuţi anterior. Urmează să se soluţioneze calea de atac a contestaţiei la Curtea de Apel Mureş”, a spus Deaconescu.

Cei şapte poliţişti au fost reţinuţi, miercuri, de DNA, pe 24 de ore.

Cei şapte agenţi din cadrul Biroului de Poliţie Rutieră sunt suspectaţi că, din anul 2015 şi până în prezent, au pretins şi primit diverse sume de bani de la şoferi pentru a nu aplica măsurile legale în cazul unor abateri constatate în trafic.

Săptămâna trecută, unsperezece percheziţii au avut loc în acest caz, la domiciliile unor persoane şi la Biroul Rutier al Poliţiei Reghin.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.