Premiere Mercedes

Lupta contra efectului de seră devine şi mai aprigă. Mercedes Benz va prezenta 18 modele "greencars" la Salonul Auto de la Frankfurt din această toamnă.

Premiere Mercedes Premiere Mercedes
Mercedes va lansa, la Salonul Auto de la Frankfurt, 18 modele care vor beneficia de tehnologii avansate de reducere a noxelor eliminate în atmosferă, dintre care enumerăm: sistemul Blutec, o nouă generaţie de motoare diesel, propulsii hibride şi pile de combustie.

Cea mai interesantă soluţie tehnică de reducere a noxelor, care va fi prezentată de Mercedes, va reuni tehnolgia propulsiei hibride, motorizarea diesel şi sistemul Bluetec. Se aşteaptă ca această soluţie să fie implementată pe maşinile de serie pe la sfârşitul deceniului. Auto Motor und Sport relatează faptul că Mercedes va prezenta motorizări pe modelele S şi E, care vor îndeplini normele Euro 6, ce vor intra în vigoare abia în 2014.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.