Premierele Great Wall la Shanghai 2011

Unul dintre cei mai mari producători auto din China este Great Wall. Iar la Salonul Auto Shanghai 2011 chinezii vor prezenta suficient de multe premiere.

Premierele Great Wall la Shanghai 2011 Premierele Great Wall la Shanghai 2011

La ediţia de anul trecut a salonului chinezesc Beijing 2010, Great Wall a venit cu nu mai puţin de 9 premiere mondiale, anunţând o ofensivă puternică. Acum, chinezii se "mulţumesc" doar cu 6 premiere, ceea ce nu înseamnă că ar fi vorba de modele neimportante.

În primul rând, este de remarcat modelul Great Wall Tengyi C20R, un mini-crossover, rival pentru Suzuki SX4 sau, de ce nu, Dacia Sandero Stepway. Beneficiind de un pachet estetic în stil pseudo-SUV, acest model este motorizat de un 1,5 litri, fiind derivat şi într-o versiune total electrică, denumită Great Wall Voolex C20REV - aceasta este echipată cu un motor electric de 56 kw (76 CP), care promite o autonomie maximă de 160 km.

O altă premieră importantă pentru chinezi este noul pick-up Great Wall Wingle, care înlocuieşte modelul Steed (vândut deja în Europa). În acest an urmează să intre în producţie de serie SUV-ul compact Great Wall Haval M4, precum şi Haval H6, care va înlocui cunoscutul Hover CUV şi care, se pare, se va produce în Bulgaria.

Din standul chinezilor nu va lipsi noul concept lifestyle Great Wall IF, ale cărui prime imagini le-am văzut recent - este vorba despre un SUV de mari dimensiuni, cu un stil apropiat de BMW X6 şi care prefigurează destul de clar un model de serie care urmează să apară în viitorul apropiat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.