Premierele Honda la Salonul Auto de la Geneva. e Prototype este primul vehicul electric Honda pentru piaţa europeană

Alte produse importante ale standului Honda includ noul CR-V Hybrid şi o nouă variantă HR-V Sport.

Premierele Honda la Salonul Auto de la Geneva. e Prototype este primul vehicul electric Honda pentru piaţa europeană Premierele Honda la Salonul Auto de la Geneva. e Prototype este primul vehicul electric Honda pentru piaţa europeană

Honda va prezenta o serie de noi produse la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta.

Unul dintre cele mai aşteptate modele este Honda e Prototype. Dovada suplimentară a ambiţiei de electrificare a Honda a luat forma prototipului Honda e.

Prezentat pentru prima data la Geneva, maşina previzualizează primul vehicul electric Honda pentru piaţa europeană. Honda e Prototype va oferi o autonomie de peste 200 km. Viteza de încărcare a bateriei, până la 80% va avea loc în 30 de minute. 

Rezervările pentru Honda e Prototype, în Europa, vor începe din vara lui 2019. Până în prezent, Honda a primit 15.000 de potenţiale comenzi pentru Honda e Prototype. 

Alte produse importante ale standului Honda includ noul CR-V Hybrid şi o nouă variantă HR-V Sport. 

Sistemul Honda Hybrid Performance dispune de o tehnologie inteligentă Multi-Mode Drive (i-MMD) care cuprinde două motoare electrice, un motor pe benzină cu ciclu Atkinson şi o transmisie nouă. 

Honda HR-V Sport va fi expus pentru prima dată la un salon internaţional. Noul model introduce motorul pe benzină VTEC TURBO de 1,5 litri în gama HR-V, împreună cu noua tehnologie avansată "Performance Damper", un nou stil exterior, precum şi un interior revizuit. 

Alte modele Honda prezente la Salon vor fi noul CR-V cu şapte locuri, Honda Civic 1.0T Sportline şi Honda Jazz. 

O gamă extinsă de motociclete Honda vor fi prezentate, alături de o zonă special dedicată motorsportului, care găzduieşte două maşini de curse FIA Formula One cu motoare Honda.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.