Premierele Honda la Salonul Auto de la Geneva. e Prototype este primul vehicul electric Honda pentru piaţa europeană

Autor: Marius Vișan 06 mart. 2019 Știri auto
Premierele Honda la Salonul Auto de la Geneva. e Prototype este primul vehicul electric Honda pentru piaţa europeană

Honda va prezenta o serie de noi produse la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta.

Unul dintre cele mai aşteptate modele este Honda e Prototype. Dovada suplimentară a ambiţiei de electrificare a Honda a luat forma prototipului Honda e.

Prezentat pentru prima data la Geneva, maşina previzualizează primul vehicul electric Honda pentru piaţa europeană. Honda e Prototype va oferi o autonomie de peste 200 km. Viteza de încărcare a bateriei, până la 80% va avea loc în 30 de minute. 

Rezervările pentru Honda e Prototype, în Europa, vor începe din vara lui 2019. Până în prezent, Honda a primit 15.000 de potenţiale comenzi pentru Honda e Prototype. 

Alte produse importante ale standului Honda includ noul CR-V Hybrid şi o nouă variantă HR-V Sport. 

Sistemul Honda Hybrid Performance dispune de o tehnologie inteligentă Multi-Mode Drive (i-MMD) care cuprinde două motoare electrice, un motor pe benzină cu ciclu Atkinson şi o transmisie nouă. 

Honda HR-V Sport va fi expus pentru prima dată la un salon internaţional. Noul model introduce motorul pe benzină VTEC TURBO de 1,5 litri în gama HR-V, împreună cu noua tehnologie avansată „Performance Damper”, un nou stil exterior, precum şi un interior revizuit. 

Alte modele Honda prezente la Salon vor fi noul CR-V cu şapte locuri, Honda Civic 1.0T Sportline şi Honda Jazz. 

O gamă extinsă de motociclete Honda vor fi prezentate, alături de o zonă special dedicată motorsportului, care găzduieşte două maşini de curse FIA Formula One cu motoare Honda.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide