Premierele Nissan la Salonul Auto Geneva 2010

Nissan ne-a gratulat nu doar cu una, ci două premiere mondiale: SUV-ul de buzunar Juke şi noua generaţie a citadinei Micra.

SUV-ul de categorie mică Nissan Juke a suscitat un interes destul de mare la Geneva 2010, fiind o propunere foarte originală în acest segment, unde, până acum, preţul era prioritar - japonezii demonstrează, totuşi, că şi stilul contează.

O altă premieră foarte importantă pentru japonezi, deşi în clasa mică nu are un succes aşa de mare, a fost noua generaţie Nissan Micra, gândită ca o maşină globală, stilul simpatic fiind înlocuit cu unul mai matur.

VEZI AICI NOUTĂŢILE NISSAN LA GENEVA 2010

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.