Premierul din Marea Britanie i-a cumpărat personal soţiei sale o maşină second-hand ieftină

Premierul britanic David Cameron s-a deplasat personal la un dealer de maşini second-hand din Marea Britanie pentru a cumpăra o maşină pe care o va conduce soţia sa.

Premierul din Marea Britanie i-a cumpărat personal soţiei sale o maşină second-hand ieftină Premierul din Marea Britanie i-a cumpărat personal soţiei sale o maşină second-hand ieftină

 


Premierul britanic David Cameron s-a deplasat personal la un dealer de maşini second-hand din Marea Britanie pentru a cumpăra o maşină pe care o va conduce soţia sa, informează BBC.

Cameron a mers în Oxfordshire săptămâna trecută şi a ales un Nissan Micra pentru care a plătit 1500 de lire.

Iain Harris, proprietarul dealerului auto, a primit un telefon prin care era anunţat de vizita premierului cu o zi înainte, însă a crezut că este o glumă.

David Cameron a fost punctual şi a verificat el însuşi maşina, rugând chiar un bodyguard să stea în spatele ei la un moment dat şi să-i spună dacă se aprind stopurile când calcă pedala.

"A fost un pic neobişnuit, dar altfel s-a purtat ca un om normal care îi cumpăra o maşină soţiei, am avut o conversaţie normală", a declarat Harris.

Premierul David Cameron se deplasează cu un Jaguar XJ adaptat nevoilor sale de siguranţă, în valoare de peste 200.000 de lire.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.