Premiu de excelenţă pentru Toyota

Toyota Bucureşti Nord a primit recunoaşterea Toyota Motor Europe pentru îndeplinirea Standardelor Europene în Tinichigerie – Vopsitorie.

Premiu de excelenţă pentru Toyota Premiu de excelenţă pentru Toyota

Certificarea vine ca urmare a implementării programului "Toyota Customer Service Management (TSM)" şi a unei evaluări realizate de către Toyota Motor Europe la Toyota Bucureşti Nord, timp de un an.

Programul va fi extins astfel încât, până la finalul anului 2011, toate cele 17 ateliere de tinichigerie-vopsitorie Toyota de la nivelul ţării să fie certificate TSM Tinichigerie-Vopsitorie. Recunoaşterea standardelor internaţionale se traduce în servicii şi reparaţii de calitate superioară, cu beneficii pentru clienţi şi pentru parteneri - asiguratori, furnizori şi reparatorii autorizaţi Toyota.

"Toyota are principii simple şi clare dupa care s-a ghidat de-a lungul vremii. Unul dintre acestea este: clientul pe primul loc. Toate proiectele noastre au un singur obiectiv - acela de a garanta satisfacţie deplină pentru clienţi şi pentru parteneri. Prin certificarea pe care am primit-o astăzi, pentru îndeplinirea Standardelor Europene în Tinichigerie - Vopsitorie, îi asigurăm pe clienţii noştri că vor pleca şi mai mulţumiţi de la service-ul Toyota, iar partenerilor le garantăm o şi mai mare transparenţă şi operativitate în toate acţiunile ce ţin de colaborarea cu noi", a declarat Radu Petrescu, Director After Sales Toyota România.

La nivel naţional, peste 6.000 de maşini trec lunar prin unităţile service Toyota, peste 1.400 dintre acestea necesitând reparaţii de tinichigerie-vopsitorie. Toţi reparatorii autorizaţi Toyota participă şi în programul european "Complete Customer Satisfaction (CCS)", ce masoară gradul de satisfacţie a clienţilor. În atelierele în care programul TSM Tinichigerie - Vopsitorie abia a început, media scorurilor obţinute este de 80,1%. Prin comparaţie, la Toyota Bucureşti Nord, atelierul certificat TSM, rezultatul este 98%.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.