Premiul de la loterie: Audi R8

Cum te-ai simţii dacă ai fi norocosul câştigător al unui premiu precum un Audi R8? L-ai prinis pe Dumnezeu de picior? A dat norocul peste tine? Un vis împlinit? Nu prea fericitul câştigător, sau mai bine zis nefericitul câştigotor avea să treacă printr-o experienţă neplăcută...să-i ia foc maşina.

Premiul de la loterie: Audi R8 Premiul de la loterie: Audi R8

Întâmplare a avut loc în America, unde Rahul Patel şi-a scos premiul la plimbare, un Audi R8 nou-nouţ, când la un moment dat a observat că iese fum din compartimentul motor. Ca noroc, a avut suficient timp să tragă pe dreaptă şi să iasă din maşină, până ce maşina a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii chemaţi să stingă incendiul au declarat că momentan nu se cunosc cauzele incidentului. Din fericire pentru Patel, pierderea bolidului de aproape 140.000 de dolari (cu tot cu dotări) nu este o mare tragedie, căci în urmă cu un an a mai câştigat un premiu de 25 de milioane de dolari din care a ramas cu 12,5 milioane după impozitare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.