Premiul ”Parcarea lunii” îl ia o şoferiţă de 29 de ani din Bucureşti - VIDEO

Duminică seara, o tânără de 29 de ani

Poliţia Locală a făcut-o faimoasă pe o şoferiţă de 29 de ani care şi-a ales un loc de parcare neobişnuit - pe banda unde ar fi trebuit să circule maşinile.  

Iată mesajul Poliţiei Locale:

„Şi-a parcat autoturismul în mijlocul intersecţiei şi a „uitat” de el peste noapte. Aşa a reuşit să încurce circulaţia.

Duminică seara, V.I.G. - o doamnă în vârstă de 29 de ani – şi-a ales ca loc de parcare intersecţia Bulevardului Mărăşeşti cu strada 11 Iunie. Fix în faţa Parcului Carol. Având domiciliul în apropiere, conducătorul autoturismului a oprit motorul pe mijlocul carosabilului, a stins luminile, a încuiat maşina şi a plecat acasă! Autoturismul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului Circulaţie din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Pentru a nu se produce vreun accident, „obstacolul” uitat pe carosabil a fost semnalizat chiar cu o maşină de serviciu, cu rampa aprinsă. Apoi, agenţii locali au identificat domiciliul proprietarului şi i-au pus în vedere acestuia să-şi mute maşina care devenise un adevărat pericol în trafic. După ce a găsit un loc de parcare regulamentar, V.I.G. a fost sancţionată: 580 de lei – amendă şi trei puncte penalizare.”

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.