Premiul Şofer de România 2 a fost câştigat de Adriana!

Marele premiu al concursului ProMotor Şofer de România 2 a fost câştigat de Adriana Mirciu. Iar în weekendul acesta, cu ocazia Porţilor Deschise Opel, şi tu poţi câştiga noul Opel Corsa 2011!

Concursul ProMotor Şofer de România 2 a luat sfârşit, iar marele premiu, noul Opel Corsa 2011, şi-a găsit câştigătorul. Care este, de fapt, o câştigătoare: Adriana Mirciu, de 25 de ani, din Bârlad - vezi aici extragerea la sorţi. de pe random.org. Maşina Adrianei va fi un Opel Corsa în cinci uşi, cu motor de 1,2 litri şi 85 CP, în culoarea "Alb Casablanca".

Însă în acest weekend (25-27 martie), şi tu poţi deveni câştigătorul unui Opel Corsa nou nouţ dacă vizitezi unul din showroom-urile Opel din ţară, cu ocazia Zilelor Porţilor Deschise Opel. De asemenea, poţi câştiga una dintre cele 10 perechi de mănuşi speciale Opel Corsa.

Pentru detalii despre cum merge şi se comportă noul Opel Corsa, vezi acum impresiile ProMotor de la primul test cu noul Opel Corsa facelift 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.