Preot cu Audi A6, acuzat de bişniţă cu bilete la meciul România-Spania. 2.000 de lei, preţul cerut pe OLX

Preotul Tudor Sumandea, de la Parohia Budeşti din Bistriţa-Năsăud, a încercat să facă un ban în plus oferind spre vânzare bilete la amicalul România-Spania, care se va disputa la Cluj-Napoca pe 27 martie.

Preot cu Audi A6, acuzat de bişniţă cu bilete la meciul România-Spania. 2.000 de lei, preţul cerut pe OLX Preot cu Audi A6, acuzat de bişniţă cu bilete la meciul România-Spania. 2.000 de lei, preţul cerut pe OLX

 


Preotul Tudor Sumandea, de la Parohia Budeşti din Bistriţa-Năsăud, a încercat să facă un ban în plus oferind spre vânzare bilete la amicalul România-Spania, care se va disputa la Cluj-Napoca pe 27 martie.

Ziariştii de la Actual de Cluj au intrat pe fir şi au luat legătura cu preotul Sumandea în calitate de clienţi. Anunţul de vânzare a fost dat pe OLX, iar preţul cerut era de 2.000 de lei pe bilet. 

FRF a scos la vânzare 28.000 de biletel la partida România-Spania, la preţuri mari pentru un amical. Astfel, un bilet la peluza costa 50 de lei, la tribuna I 100 de lei, iar unul la tribuna a doua 200 de lei. La zona VIP, preţul unui bilet ajunge şi la 600 de lei.

Preot cu Audi A 6, în valoare de 30.000 de euro

Preotul a susţinut că i-a fost spart contul de pe Facebook, iar cineva, care îi vrea răul, i-a înscenat toată această treabă.

Acesta a recunoscut că fapta este una regretabilă, dar că nu crede că preotul este în spatele acestei specule. În cele din urmă, preotul, care conduce un Audi A6 în valoare de aproximativ 30.000 de euro, a fost de acord să stea de vorbă cu jurnaliştii ”Adevărul”, însă a fost sărac în declaraţii, lăsând în sarcina protopopului de Beclean comunicarea cu mass-media.

Preotul Sumadea a declarat că probabil i-a fost spart contul şi că el nu este interesat de fotbal.

Citeşte întreaga conversaţie şi află mai multe pe Actual de Cluj


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.