Preşedintele Poloniei înmormântat în mare stil

Preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski, a fost condus pe ultimul drum cu un automobil unicat, un dric construit pe platforma lui Maserati Quattroporte .

Preşedintele Poloniei înmormântat în mare stil Preşedintele Poloniei înmormântat în mare stil

Preşedintele Poloniei Lech Kaczynski a avut parte de o ceremonie funerară foarte fastuoasă, iar maşina folosită a fost pe măsura aprecierii de care s-a bucurat în rândul polonezilor. Astfel a fost folosit un dric bazat de pe Maserati Quattroporte, modificat de Intercar Modena, specializaţi în astfel de convertiri a limuzinelor de lux.

Modelul se numeşte Maserati Cinquecento Quatropporte şi a fost prezentat în premieră la Salonul Funergal Ourense pe dată de 22 şi 23 Ianuarie în Portugalia. Funeraliile preşedintelui polonez a fost astfel prima ocazie de a vedea în public acest model foarte exclusivist, dar cu siguranţă în care nimeni nu ar vrea să ia loc. Se poate observa în fundal şi un dric Chrysler 300C oferit de aceeaşi companie, care este practic primul dric hibrid din lume, după cum se specifică pe siteul oficial al producătorului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.