Preşedintele Rusiei Dmitry Medvedev a făcut o mega gafă

Mercedesul Preşedintelui Dmitry Medvedev era să între într-o mulţime de oameni care-l aşteptau. VEZI VIDEO!

Cu ocazia unui eveniment în care capul de afiş era ţinut de Preşedintele Rusiei, Dmitry Medvedev, acesta a arătat foarte clar ce înseamnă neatenţia. Grăbit să-şi salute fanii, Medvedev a ieşit din maşina care încă mai continua să ruleze, îndreptându-se spre grupul de oameni.

Din păcate, din video nu ne putem da seama dacă maşina a fost pusă pe neutru, sau mai rău, preşedintele a uitat să o scoată din drive şi a sărit pur şi simplu din ea. Noroc că cei de la securitate, au fost pe fază şi au oprit maşina înainte ca aceasta să intre în grupul de oameni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.