Preţ bun pentru cap tractor Mercedes şi semiremorcă pentru transport

Transporturi internaţionale la preţuri interne

Preţ bun pentru cap tractor Mercedes şi semiremorcă pentru transport Preţ bun pentru cap tractor Mercedes şi semiremorcă pentru transport

Normal că-ţi doreşti o maşină mai mare. Întotdeauna. Chiar dacă-ţi plac alea micuţe şi rapide, o maşină mare înseamnă alt confort, alt spaţiu, altă prestanţă. Şi de la o vârstă, ai nevoie mai mult de astea trei decât de putere şi viteză. Dar câţi dintre voi iau în calcul un TIR? Cum ar fi să opriţi la samfor cu TIR-ul sau în parcarea de la supermarket şi chiar să plecaţi în concediu la mare? Oare v-ar intra cărucioarele celor 3 copii? Şi mingea de fotbal, şi baxurile de bere? Da, aţi putea să jucaţi fotbal în TIR, cu tribune şi peluze pline. Ar fi mai greu cu parcarea că trebuie să-l lăsaţi undeva pe centură. Dar într-o lume imaginară în care ar fi loc pe stradă şi în parcări pentru TIR-uri, suntem sigur că ar fi distractiv să ai unul. Ne-am uitat pe Facebook-ul ANAF pentru valorificarea bunurilor şi am găsit o licitaţie programată în 9 mai, de la ora 11. În Argeş, se vinde o semiremorcă din 2008, cu preţ de plecare 29.805 lei. Capul tractor, un Mercedes Actros, începe la licitaţie de la 73.115 lei. Adică vreo 100.000 un TIR. 21.000 de euro pentru o maşină cât un bloc. Merită, nu?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.