Preţul de vânzare pentru Nissan 370Z în România

370Z Roadster a fost proiectat de la început ca o decapotabilă tocmai pentru a pastra intact spiritul Z. Cu acest model, Z sărbătoreste 40 de ani de istorie. Plecând de la 43.690 euro, pentru versiunea de caroserie coupe, Nissan 370Z oferă o paletă bogată de dotări şi un propulsor de 328 CP.

Preţul de vânzare pentru Nissan 370Z în România Preţul de vânzare pentru Nissan 370Z în România

Cu o masa mai redusă, un centru de greutate mai coborât, având ampatamentul mai scurt şi ecartamentul mai lat, noul 370Z Roadster este şi mai agil decât predecesorul său. Suspensiile au fost de asemenea revizuite, fiind mai uşoare şi oferind o ţinută laterală superioară. Bara anti-ruliu este de asemenea mai uşoară cu 35% şi totuşi mai eficientă... în total, 370Z Roadster este mai uşor cu 97 kg decât 350Z Roadster şi cu doar 28 kg mai greu decat 370Z Coupe.

Nissan 370Z Roadster are aceeaşi motorizare ca modelul 370Z Coupe: V6 3,7 litri cu tehnologie VVEL (Variable Valve Event Lift). Aceasta permite un consum redus şi un răspuns mai prompt, asigurând permanent amestecul aer-carburant ideal. Propulsorul dezvoltă 328 cai-putere, respectând normele Euro5 şi este foarte compact. Mai mult decât atât, timpul de răspuns este cu 32% mai rapid decât la anumite sisteme cu valve variabile ale concurenţei. Atât cu transmisia manuală în şase trepte cât şi cu cea automată cu şapte rapoarte, viteza maximă este de 250 km/h. Demarajul 0-100 km/h se realizează în 5,5 secunde cu transmisie manuală şi în 5,8 secunde cu transmisia automată.(vezi aici toate datele tehnice)

Nissan 370Z Roadster este disponibil într-o unică variantă de echipare, Pack şi aâand ca unic opţional pachetul Premium, care contine jante din aliaj de 19" şi sistemul de navigaţie Nissan Connect Premium. Preţul este de 46.190 euro pentru versiunea cu transmisie manuală şi de 48.690 euro pentru versiunea cu transmisie automată iar dotarea standard include toate echipamentele de siguranţă, confort şi lux (vezi aici toate dotările).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.