Preţul gigantic dat pe o piesă de colecţie bate tot [FOTO]

Autor: Alexandru Banu 17 mart. 2017 Știri auto

 

CR7 Vs. MESSI

Cristiano e cel care face mai mult zgomot pe străzi şi like-uri pe social media cu maşinile lui. Postează când şi le ia, ziarele scriu când le face praf, cancanul ciripeşte când 7-le Realului cumpără piese rare la licitaţie. Messi arată însă mai mult pe teren. Garajele lui sunt la fel de pline, şi ele. Veyron, Maserati, Lamborghini, R8-uri, cel mai bun jucător de fotbal din lume le are pe toate.

335 S SPIDER SCAGLIETTI

O poveste adevărată spune că războiul dintre cei doi mari fotbalişti a ajuns şi la o casă de licitaţii. Messi a pus mai mulţi bani jos pentru un Ferrari de colecţie. 32 mil. euro pentru un 335 S Spider Scaglietti care prindea fix 301 km/h în 1957. Ştirea e din New York Daily News. La Le Mans, un an mai târziu, maşina a făcut un tur cu viteza medie de 200 km/h.

Pilotul francez şi colecţionarul Pierre Bardinon a cumpărat-o în 1970, iar maşina a rămas în familie pînâ la data vânzării (februarie 2016). Bardinon a murit în 2012.

Messi a cumpărat-o la licitaţia ţinută de casa Artcurial, din Paris, care a moştenit numele de la Galeriile Artucrial deţinute cândva de L’Oreal.

 

FERRARI-UL LUI MESSI (GALERIE FOTO)

 

400 DE CAI PUTERE

Ferrari 335 S Spider 1957 avea la ieşirea din fabrică un motor V12, de 3.8 litri şi 360 de cai putere. Un pic mai târziu i s-a făcut un upgrade de 300 cmc şi 40 de cai.

Deşi Messi a vrut să rămână totul secret, jurnaliştii au făcut rost de informaţie şi au confirmat-o cu un post relevant de’al lui Messi pe Instagram din perioada următoare licitaţiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide