Preţul noului Ferrari 458 Spider, în România

Ferrari a făcut public preţul lui 458 Spider pentru piaţa românească. Cei care vor să se bucure de senzaţiile oferite de primul coupe-cabriolet cu motor amplasat în spate vor plăti 191.800 de euro, fără TVA.

Preţul noului Ferrari 458 Spider, în România Preţul noului Ferrari 458 Spider, în România

Ferrari au uimit pe toată lumea, odată cu prezentarea versinii decapotabile a superbului 458 Italia. Ferrari 458 Spider nu a reuşit doar să păstreze designul de o eleganţă tipică producătorului din Modena, ci chiar să înregistreze o premieră mondială, fiind primul coupe-cabrio cu motor amplat în spate. Pentru ca formele maşinii să rămână neschimbate, în condiţii de funcţionare ireproşabilă, inginerii Ferrari au apelat pentru acoperişul lui 458 Spider, la firma germană Webasto AG, care este furnizorul de hard-top şi pentru modelul California.

Astfel, 458 Spider va rămâne fără acoperiş în doar 14 secunde, iar senzaţia aceasta va putea fi savurată de viitorii proprietari, începând cu ianuarie 2012. În lumea lui Ferrari, însă, nimic nu vine gratuit, iar preţul decapotabilei pentru România va de de 191.800 de euro, fără TVA. În mod previzibil, lista de opţionale a maşinii va încărca şi mai mult nota de plată a maşinii, lucru absolut normal în lumea supercarurilor. Mai mult, clienţii români se vor putea bucura de Ferrari 458 Spider, chiar din ianuarie 2012, când vor începe perimele livrari pe piaţa noastră. Iar judecând după cel 10 comenzi ferme cu avans depuse deja la Forza Rossa, putem spune că oamenii cu bani nu prea au răbdare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.