Preţul petrolului are efecte secundare

Preţul foarte mare al combustibilului i-a facut pe şoferii englezi să meargă mai încet şi şă-şi lase maşinile acasă, relevă un studiu efectuat de curând.

Preţul petrolului are efecte secundare Preţul petrolului are efecte secundare
În timp ce în America se înregistrează un număr record de imobilizări din cauza penelor de combustibil, şoferii mergând cu maşinile până pe uscat, în Marea Britanie, aceştia sunt puţin mai inteligenţi, au început să meargă cu o viteză mai redusă, pentru a face economie de combustibil. Iar acolo unde şi acest lucru nu a fost suficient, maşinile au fost lăsate acasă.

Potrivit unui studiu realizat pe autostradă M6, comparativ cu anul trecut în luna iunie s-a înregistrat o scădere cu 0,9% a vitezei medii, în timp ce pe M25, aceasta a fost de doar 0,3%. Este adevărat, nu este mult, dar având în vedere creşterea naturală a vitezei graţie apariţiei maşinilor tot mai puternice, declinul este semnificativ. De asemenea, în ultima luna s-a observat şi o îmbunătăţire a condiţiilor de drum în ceea ce priveşte aglomeraţia, fiind cu 12% mai puţine ambuteiaje datorită numărului mai redus de automobile ce ocupă şoselele din Marea Britanie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.