Preţul petrolului la cel mai înalt nivel din noiembrie 2018

Petrolul a ucat luni 22 aprilie 2019 la 74 de dolari barilul.

Preţul petrolului la cel mai înalt nivel din noiembrie 2018 Preţul petrolului la cel mai înalt nivel din noiembrie 2018

Petrolul a ucat luni la 74 de dolari barilul, cel mai înalt nivel din noiembrie 2018, după ce Statele Unite au anunţat viitoare reduceri ale livrărilor de ţiţei iranian, relatează Reuters, citat de Ziarul Financiar.

SUA va impune noi restricţii exporturilor de petrol iranian, solicitând potenţialilor cumpărători să renunţe sau să fie ţinta unor sancţiuni din partea Washingtonului.

Petrolul brent a crescut cu 3,3%, la 74,31 dolari/baril, iar West Texas Intermediate a crescut cu 2,9%, la 65,87 dolari.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.