Preţuri fixe în iulie pentru Honda Civic Sedan şi Accord

Honda Trading România anunţă preţuri fixe în lei pentru modelele Honda Civic Sedan şi Accord în luna iulie, indiferent de evoluţia cursului valutar.

Preţuri fixe în iulie pentru Honda Civic Sedan şi Accord Preţuri fixe în iulie pentru Honda Civic Sedan şi Accord

Ovidiu Repanovici, Sales&Marketing Manager Honda Trading România: "Pentru că urmează o perioadă de acomodare la noile norme fiscale, ne-am gândit că cea mai bună soluţie pentru clienţii noştri este să păstrăm preţurile de achiziţie fixe în lei, cel puţin în luna iulie. Ştim cu toţii că variaţiile cursului valutar pot avea un impact semnificativ asupra preţului final şi vrem să venim astfel în întâmpinarea clienţilor noştri."
Astfel că cei care doresc să achiziţioneze în luna iulie unul dintre cele două modele beneficiază de un cost ce nu va fi afectat de condiţiile economice din piaţă, practic invulnerabil la diferenţele semnificative de curs valutar înregistrate în ultima perioadă.

Honda Trading România continuă seria avantajelor oferite clienţilor - pe lângă preţuri fixe, clienţii care aleg în această perioadă unul dintre modelele Accord beneficiază de asemenea şi de un voucher de călătorie în valoare de 1000 euro, pentru o vacanţă de vis la volanul noului automobil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.