Preţuri în România pentru noul Opel Combo. În varianta utilitară poate transporta doi europaleţi

International Van of the Year 2019 - Opel Combo, este perfectă pentru cei cu familie numeroasă, dar şi pentru cei care au un mic business

Preţuri în România pentru noul Opel Combo. În varianta utilitară poate transporta doi europaleţi Preţuri în România pentru noul Opel Combo. În varianta utilitară poate transporta doi europaleţi

Câştigător al titlului „International Van of the Year 2019”, Opel Combo în varianta Cargo poate fi comandat la dealerii Opel din România din aceasta toamnă pentru un preţ de la 14664 euro cu TVA inclusă. 

Modelul este disponibil în versiunea pentru pasageri Combo Life şi ca autovehicul comercial Combo, ambele având numeroase variante. Combo Life şi Combo sunt disponibile în versiunea standard (4,40 metri) sau cu ampatament lung (4,75 metri).

Maşina dispune de până la 28 spaţii de depozitare, iar aceasta este disponibil, opţional, în varianta cu cinci sau şapte locuri şi cu un volum mare al portbagajului, de până la 2.693 de litri. În varianta utilitară poate duce doi europaleţi şi poate transporta o sarcină utilă de până la 1.000 kg.

Modelul este disponibil cu trei motorizări diesel, 1.5 MT5 – 75CP, 1.5 MT 5 – 100 CP şi 1.5 MT6 sau AT8 – 130 CP, cutia automată în opt trepte fiind o opţiune unică în acest segment.

Varianta Combo Life, prezentată în România în premieră în vara aceasta, odată cu deschiderea comenzilor pentru dealeri poate, de asemenea, fi comandată în centrele Opel din ţară. Preţul de pornire pentru acest model este de 15.030 euro cu TVA inclusă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.