Preţuri speciale şi reduceri promoţionale la SsangYong Korando

Noua campanie promoţională ce se desfăşoară până la sfârşitul lunii aprilie, propune discount-uri de până la 3.400 de euro pentru noul SsangYong Korando.

Preţuri speciale şi reduceri promoţionale la SsangYong Korando Preţuri speciale şi reduceri promoţionale la SsangYong Korando

SsangYong Korando, lansat în luna august de către New Kopel Car Import, are parte de o campanie promoţională care oferă clienţilor preţuri promoţionale de achiziţie, planuri de finanţare personalizate, oferte de service şi reduceri la piese de schimb şi manoperă.

Discount-urile aplicate de importator aduc o reducere de preţ de 11% la fiecare dintre variantele de echipare pentru SsangYong Korando. Spre exemplu, versiunea de top,
SsangYong Korando 4WD Deluxe + AT, care dispune de o cutie de viteze automată în şase trepte, sistem audio cu şase incinte, pilot automat, scaune cu încălzire şi tapiţerie de piele, beneficiază de o reducere de peste 3.400 de Euro, ceea ce înseamnă că preţul de achiziţie, cu toate taxele incluse, scade la 27.703 Euro.

Pentru varianta de bază, 2WD Standard MT, cu tracţiune faţă, trasmisie manuală în şase trepte, sistem de control al tracţiunii TCF, faruri de ceaţă, jante de aliaj de 16 inchi şi pilot automat, se aplică o reducere de 2.723 de Euro, preţul final de achiziţie fiind de 22.033 euro cu TVA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.