Preţuri tentante pentru maşini interesante (galerie foto)

A4 Avant e alegerea noastră

Preţuri tentante pentru maşini interesante (galerie foto) Preţuri tentante pentru maşini interesante (galerie foto)

Am intrat pe pagina ANAF pentru valorificarea bunurilor confiscate şi am găsit nişte oferte interesante. Aşa cum spuneam, sunt preţuri tentante. În colecţia de primăvară am găsit un BMW 520i la 27.847 de lei, fără TVA. De fapt, hai să precizăm că toate preţurile sunt fără TVA. Maşina e din 1999, benzină, desigur.

Aceeaşi societate mai vinde un Volkswagen Transporter din 2001. Un Renault Megane din 2002, recuperat dintr-un sechestru AJFP Bihor costă 1150 de lei.

ANAF are o ofertă şi pentru un cap tractor Actros, fabricat în 2002. Mutantul Mercedes costă 30.000 de lei. La un preţ tentant e şi un Audi A4 Avant cu 27.573 de lei preţ de pornire. Aceeaşi companie a mai pierdut un Volkswagen Transporter pe care ANAF speră să ia cel puţin 10.811 lei.

Tot un Volkswagen, dar  Caddy din 2005, ANAF-ul vinde începând cu 8.143 de lei preţ de licitaţie. În sfârşit, ultima maşină care ne-a sărit în ochi este o Skoda Octavia din 2001, cu preţ de start – 5.243 lei.

Cele mai multe maşini dintre acestea se vând între 20 şi 29 martie. Pentru mai multe informaţii oficiale, intraţi pe paginile de ANAF pentru valorificarea bunurilor.

GALERIE FOTO MAŞINI VÂNDUTE DE ANAF

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.